Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Maximaliseer de waarde van uw diamant

verkoop uw dimanten aan de beste prijs bij Ja-Diam

Wanneer u beslist om uw kostbare diamanten te verkopen, dient u bij deze belangrijke beslissing professioneel te werk gaan. U bent niet alleen op zoek naar de allerbeste prijs voor uw diamanten, maar ook naar een geschikte partner. Iemand die u een persoonlijke service en vakkennis kan bieden, iemand die juist die extra moeite zal doen om de maximale waarde voor uw diamant te krijgen.

Ja-Diam kijkt ernaar uit om met u samen te werken en u de beste verkoopprijs voor uw diamant of diamanten juwelen te garanderen. Waarom zou u in dat geval voor Ja-Diam kiezen? Wel, omdat u bij ons een uitzonderlijke service krijgt en een beroep kunt doen op onze jarenlange ervaring.

  Het Ja-Diam verschil

  Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties lang in de diamantsector actief is. Als edelsteendeskundigen, expert taxateurs en diamant liefhebbers kunnen we u begeleiden bij uw verkoop en u het nodige advies verstrekken bij elke stap in het verkoopproces. Wees op uw hoede voor juweliers met medewerkers die weinig kennis hebben van de diamantmarkt. Deze medewerkers zijn vaak niet in staat om de beste verkoopprijs voor uw diamant te verkrijgen.

  Voor onze onmiddellijke service kunt u gebruik maken van het contacteer ons formulier om ons zo de gegevens van uw diamant te bezorgen. U kunt ons tevens een persoonlijke e-mail sturen naar jadiam@skynet.be. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Overweeg voor uzelf om uw diamant via Ja-Diam te verkopen. U verdient enkel het beste.


  Contacteer Ons
  VANDAAG
  jadiam@skynet.be

  Verkoop Van Uw Diamanten

  Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

  Meer
  Certification
  Connect with us
  Contact
  Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
  Tel: +32 (0)3 232 00 75
  Email: jadiam@skynet.be
  Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
  Zoekmachine Optimalisatie door WSI