Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Maximaliseer de waarde van uw diamant

verkoop uw dimanten aan de beste prijs bij Ja-Diam

Wanneer u beslist om uw kostbare diamanten te verkopen, dient u bij deze belangrijke beslissing professioneel te werk gaan. U bent niet alleen op zoek naar de allerbeste prijs voor uw diamanten, maar ook naar een geschikte partner. Iemand die u een persoonlijke service en vakkennis kan bieden, iemand die juist die extra moeite zal doen om de maximale waarde voor uw diamant te krijgen.

Ja-Diam kijkt ernaar uit om met u samen te werken en u de beste verkoopprijs voor uw diamant of diamanten juwelen te garanderen. Waarom zou u in dat geval voor Ja-Diam kiezen? Wel, omdat u bij ons een uitzonderlijke service krijgt en een beroep kunt doen op onze jarenlange ervaring.

  Het Ja-Diam verschil

  Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties lang in de diamantsector actief is. Als edelsteendeskundigen, expert taxateurs en diamant liefhebbers kunnen we u begeleiden bij uw verkoop en u het nodige advies verstrekken bij elke stap in het verkoopproces.

  Voor onze onmiddellijke service kunt u gebruik maken van het contacteer ons formulier om ons zo de gegevens van uw diamant te bezorgen. U kunt ons tevens een persoonlijke e-mail sturen naar jadiam@skynet.be. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Overweeg voor uzelf om uw diamant via Ja-Diam te verkopen. U verdient enkel het beste.


  Contacteer Ons
  VANDAAG
  jadiam@skynet.be

  Verkoop Van Uw Diamanten

  Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

  Meer
  Certification
  Connect with us
  Contact
  Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
  Tel: +32 (0)3 232 00 75
  Email: jadiam@skynet.be
  Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
  Zoekmachine Optimalisatie door WSI