Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Waarom is Ja-Diam uw beste keuze voor diamant taxatie?


Veel juweliers doen straffe uitspraken over hun diamant taxatie, maar enkel een diamantbureau zoals Ja-Diam beschikt over de juiste expertise om uw diamanten of diamanten juwelen te taxeren met de nodige precisie, transparantie en integriteit.

Ervaring is essentieel voor een goede diamant taxatie. Als diamantkantoor in het hart van Antwerpen, dé diamanthoofdstad van de wereld, en met een ervaring van drie generaties lang, bevinden wij ons in een unieke positie om garant te staan voor uiterst nauwkeurige diamant taxaties en certificeringen.

Bekijk daarom de voordelen van Ja-Diam:

GRATIS taxatie

Wij zijn ervan overtuigd dat u voordeel heeft bij onze professionele diamant taxatie en dat u nadien uw diamant graag aan Ja-Diam zal willen verkopen. Binnen die optiek hebben wij de mogelijkheid om u onze diamant taxatie helemaal GRATIS aan te bieden.
clu

Tientallen jaren ervaring

Als rechtstreeks diamanthandelaar hebben wij een grondige kennis van de huidige markt en van de meest recente taxatiecriteria en -technieken. Met andere woorden : het is onze business om nauwkeurige taxaties uit te voeren.

Erkende certificering

Wij zijn lid van de Diamantclub en wij zijn ook gecertificeerd door de HRD, IGI en GIA. Deze organisaties worden wereldwijd als marktleiders erkend op het vlak van diamantcertificering. Wij taxeren uw diamanten volgens algemeen aanvaarde normen, met name de 4 "C's" - Colour, Cut, Clarity en Carat.

Taxatie van alle diamanten

Heeft u een fancy diamant, qua slijpvorm of kleur? Bent u op zoek naar een second opinion voor een diamant waarvan u vindt dat die onjuist is geëvalueerd? Zijn uw diamanten in antieke juwelen of andere sieraden bezet? Met onze ervaring zijn wij in staat om nauwkeurige taxaties aan te bieden voor soorten diamanten.

Ja-Diam – enkel experttaxaties, keer op keer

Contacteer ons daarom gerust om uw behoeften rond diamant taxatie kenbaar te maken of om een afspraak te maken voor een gratis taxatie. We staan klaar om u te helpen.

Contacteer Ons
VANDAAG
jadiam@skynet.be

Verkoop Van Uw Diamanten

Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

Meer
Certification
Connect with us
Contact
Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 232 00 75
Email: jadiam@skynet.be
Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
Zoekmachine Optimalisatie door WSI