Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Diamant Kopen van Ja-Diam

Uw diamantbureau, uw diamantpartner 

Wanneer u diamanten koopt, is het van cruciaal belang dat u het juiste bedrijf uitkiest voor zo’n belangrijke aankoop. Bij Ja-Diam staan we helemaal klaar om te bewijzen dat we een diamantpartner zijn op wie u kunt rekenen. We zijn dan ook trots op de concrete voordelen die wij bieden ten opzichte van andere diamantkantoren:

Directe Diamanten, Directe Besparingen - Ja-Diam is rechtstreeks diamantimporteur en -handelaar. Omdat we rechtstreeks diamant kopen en verkopen, bent u bij ons niet afhankelijk van een tussenpersoon. Dit betekent voor onze klanten een aanzienlijke kostenbesparing, voor om het even welke soort diamant.

Gemoedsrust - Als betrouwbaar, duurzaam en gerenommeerd diamantbureau in dé diamanthoofdstad van de wereld, Antwerpen, bevindt Ja-Diam zich in een unieke positie om u de nodige gemoedsrust te bieden bij de aankoop van uw diamanten. Wij zijn lid van de Diamond Club en wij zijn ook gecertificeerd door de HRD, IGI en GIA. Deze  organisaties worden wereldwijd als marktleiders erkend op het vlak van diamant.

Enorme voorraad - Van verlovingsdiamanten tot fancy cuts en van klassieke stijlen tot de nieuwste mode, bieden wij u een brede waaier van diamanten aan. Wij zijn ervan overtuigd dat ook u bij ons de ideale diamant zult vinden. 


Uw diamantaankoop is belangrijk - Kies voor Ja-Diam.

We weten dat de aankoop van diamant één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven is. Wij kunnen u helpen om daar een fantastische ervaring van te maken. Kies daarom voor Ja-Diam: u verdient enkel het allerbeste!  

Contacteer Ons
VANDAAG
jadiam@skynet.be

Verkoop Van Uw Diamanten

Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

Meer
Certification
Connect with us
Contact
Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 232 00 75
Email: jadiam@skynet.be
Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
Zoekmachine Optimalisatie door WSI