Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Diamant Aankoop FAQ

Hoe bepaalt u de kostprijs van mijn diamantjuwelen?

Wij voeren een grondige evaluatie uit van uw diamanten juwelen op basis van specifieke metingen en criteria. De aankoopprijs wordt gebaseerd op de kwaliteit van de diamanten, beter bekend als de "4 C's": cut (slijpsel), colour (kleur), clarity (helderheid) en carat (karaat).

Hoe kunnen we contact met u opnemen voor het verkopen van diamanten?

U kunt gebruik maken van het contactformulier waar u al uw specifieke vragen over de verkoop van uw diamanten of diamantjuwelen kunt invullen. U kunt ons ook een email sturen naar jadiam@skynet.be en één van onze medewerkers zal uw mail dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Met welke professionele organisaties heeft u banden?

Wij zijn lid van de Diamant Club en wij zijn gecertificeerd door de HRD, IGI en GIA, die wereldwijd als marktleiders erkend zijn op het vlak van diamantevaluatie.

Waarom zou ik zaken doen met Ja-Diam?

Ons familiebedrijf is al drie generaties lang actief op het vlak van taxatie, aankoop en verkoop van diamanten. Omdat we de transactie rechtstreeks met u sluiten, is er geen "tussenpersoon" in het spel, wat u een aanzienlijke besparing oplevert.

Wat kost de taxatie van mijn sieraden?

Er zijn geen kosten verbonden aan de taxatie van uw sieraden of diamanten. We taxeren diamanten GRATIS voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkopen van diamanten.

Welke diensten biedt Ja-Diam aan?

Ja-Diam is een diamantbureau dat professionele taxaties van diamanten en sieraden aanbiedt. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de aankoop van diamanten en diamant juwelen maar ook in de verkoop van diamanten. Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen, in België. Wij bedienen hoofdzakelijk klanten uit België, Nederland en Luxemburg, maar we hebben ook een sterke klantenportefeuille in de rest van de wereld.

Contacteer Ons
VANDAAG
jadiam@skynet.be

Verkoop Van Uw Diamanten

Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

Meer
Certification
Connect with us
Contact
Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 232 00 75
Email: jadiam@skynet.be
Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
Zoekmachine Optimalisatie door WSI