Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Gratis taxatie van diamanten door deskundigen 

DIAMANTEN EN JUWELEN TAXATIE

De kwaliteit van een diamant kan enorm varieren. Daardoor wordt het taxeren van diamanten een ingewikkelde opdracht voor personen of bedrijven wanneer zij diamanten wensen te kopen of verkopen. In dat geval is het handig een beroep te kunnen doen op de diensten van een deskundige diamant deskundige.

Ja-Diam biedt gratis taxatie van diamanten ringen, armbanden, halskettingen enz. aan particulieren en bedrijven uit België, Nederland, Luxemburg en de buurlanden. We zijn gevestigd in het centrum van Antwerpen, op loopafstand van het Centraal Station. Als u op zoek bent naar een betrouwbare firma om uw geërfde of antieke diamanten en juwelen te verkopen, hoeft u niet verder te zoeken.

Onze troeven:
  • Gratis taxatie van diamanten juwelen
  • Duidelijk cash bod voor iedereen die geïnteresseerd is om zijn diamanten juwelen te verkopen
  • Familiebedrijf : dus zonder tussenpersoon, de beste deal
  • Certificaten van de GIA, HRD en IGI organisaties voor taxatie van diamanten juwelen

Waarom zou u voor ons kiezen?

We leven de professionele normen na voor de taxatie van diamanten. Ons diamanten juwelen taxatieproces is gebaseerd op de door de industrie erkende 4 C's - Diamant Cut, Diamant Clarity, Diamant Kleuren Diamant Carat. De prijs van uw sieraden wordt niet enkel door de fysieke kenmerken bepaald.  Afhankelijk van de zeldzaamheid van de edelstenen kan de prijs ook worden aangepast. Om deze reden is het belangrijk dat u uw product laat testen door een deskundige die ervaring heeft met het beoordelen van de verschillende soorten diamanten die in de natuur voorkomen, en die ook voldoende kennis heeft van de beschikbaarheid van deze edelstenen.

Ja-Diam beschikt over de expertise om de samenstelling van de diamanten juwelen en hun verschillende grondstoffen te analyseren. Door onze ervaring met diamant, al drie generaties lang, kunnen wij deskundig advies bieden aan klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen en verkopen van diamanten en juwelen.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare diamantexpert voor de taxatie van uw diamanten juwelen, bel ons of stuur ons een email naar jadiam@skynet.be

Contacteer Ons
VANDAAG
jadiam@skynet.be

Verkoop Van Uw Diamanten

Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

Meer
Certification
Connect with us
Contact
Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 232 00 75
Email: jadiam@skynet.be
Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
Zoekmachine Optimalisatie door WSI