Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
+32 (0)3 232 00 75

Taxatie Juwelen - met de hulp van Ja-Diam! 

Voor de evaluatie van uw juwelen is het van cruciaal belang om enkel een beroep te doen op gecertificeerde edelsteendeskundigen die over een grondige kennis van edele metalen, zettingen, edelstenen en diamanten beschikken. Antwerpen is het erkend centrum van 's werelds meest befaamde edelsteendeskundigen en juweliers en Ja-Diam is trots deel uit te maken van deze diepgaande traditie.

  Meer over Ja-Diam

  Ja-Diam is een Belgisch familiebedrijf dat al vier generaties lang in de beroemde diamantbuurt van Antwerpen actief is. Als lid van de Diamond Club heeft ons bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor de taxatie van diamant en juwelen.

  Er zijn veel keuzemogelijkheden bij de taxatie van uw juwelen. De vriendelijke experts van Ja-Diam staan altijd voor u klaar om alle onzekerheid en verwarring weg te nemen bij het kiezen van diamanten en juwelen.

    De keuze van de juiste diamant

    U heeft wellicht al eens gehoord van de "4 C's" van diamant: Carat (karaat), Clarity (helderheid), Colour (kleur), en Cut (slijpsel). In wezen zijn de eerste 3 "C's" afhankelijk van natuurlijke processen, waarbij zeldzamere diamantkwaliteiten (zwaarder, minder inclusies, witter in kleur) hoger worden gewaardeerd dan gewone kwaliteiten. Er zijn wel enkele uitzonderingen : bijvoorbeeld intens gekleurde diamanten zijn zeer zeldzaam en hebben vaker een hogere waarde dan witte diamanten. De laatste "C" staat voor Cut (slijpsel) en verwijst naar het vermogen van een meester-slijper om de glans en de schoonheid van een diamant naar boven te halen door facetten te creëren. In al deze gevallen moeten de 4 "C's" zorgvuldig worden onderzocht door een gecertificeerde en betrouwbare gemmologie deskundige.

    Voor juwelenliefhebbers in België, Nederland en Luxemburg en ook wereldwijd, vertrouw op onze expertise voor de taxatie van uw juwelen.

    Ja-Diam is blij dat zij u een gratis taxatie van uw diamanten juwelen kan aanbieden. Als u bij ons komt om uw diamanten te verkopen, doen wij ons uiterste best om de maximale waarde voor uw diamant te krijgen. Als u geïnteresseerd bent om diamanten te kopen, staan onze edelsteendeskundigen klaar om, samen met u, dat perfecte juweel te vinden dat integraal past bij uw persoonlijkheid, stijl en budget.

    Neem vandaag nog contact op met Ja-Diam en ontdek het verschil dat een echt Antwerps diamant bureau maakt.

    Contacteer Ons
    VANDAAG
    jadiam@skynet.be

    Verkoop Van Uw Diamanten

    Zorg dat u de juiste prijs krijgt en verkoop uw diamanten in Antwerpen

    Meer
    Certification
    Connect with us
    Contact
    Address: Diamantclub Antwerpen. Pelikaanstraat 62, 7de verdieping - Bureel 73, 2018 Antwerpen
    Tel: +32 (0)3 232 00 75
    Email: jadiam@skynet.be
    Ja-Diam bedient trots haar klanten vanuit haar kantoor in het Antwerpse diamant district.
    Zoekmachine Optimalisatie door WSI